4 Tips om ook tijdens de winter te blijven sporten

Home / Blog / Sporten / 4 Tips om ook tijdens de winter te blijven sporten

Zelfs de meest toegewijde sportliefhebber kan het in de winter moeilijk hebben.

Koude dagen en lange nachten maken het moeilijk om uit bed te komen, laat staan ​​het lichaam in beweging te krijgen, maar er zijn eenvoudige manieren om gemotiveerd te raken als het weer buiten verschrikkelijk is.

Tip 1: Zoek een oefenpartner of -groep

Als u alleen traint, hoeft u maar één persoon te overtuigen om een ​​sessie over te slaan. Maar door te sporten met een partner of groep, is er enige sociale druk:

“Ik moet komen omdat ze daar op me wachten,” zei Raglin.

Trainingspartners kunnen ook sociale ondersteuning, kameraadschap en afleiding van slecht weer bieden. Er is het extra voordeel dat je vrienden maakt en met gelijkgestemde mensen omgaat, voegde hij eraan toe

Tip 2:  Roep de thermostaat in voor uw zaak

Als het schema vroege trainingen vereist, programmeer dan de thermostaat ‘s ochtends om een ​​gezellige sfeer te garanderen om wakker te worden en trainingskleding in de buurt van een verwarming te plaatsen, zodat ze “lekker warm” zijn, stelde Lauren Rosella, een personal trainer bij UNC REX Healthcare in Raleigh, North Carolina.

Tip 3:  Maak er een doel van om naar de sportschool te gaan

Concentreer u gewoon op aankleden en opdagen in de healthclub, niets anders. Dan is het OK om een ​​verkorte training te doen of na een paar minuten te vertrekken. (De meeste mensen niet.)

“Als je er eenmaal bent, is het probleem opgelost. Je bent er een beetje voor toegewijd, ‘zei Raglin. “Als je eenmaal in je uitrusting bent veranderd en de eerste stap hebt gezet, is de rest een stuk eenvoudiger.”

Tip 4: Train tijdens uw lunchpauze

Veel mensen raken gefrustreerd als het ‘s morgens donker is en donker als ze thuiskomen van hun werk. De oplossing is om midden op de dag te sporten, tijdens de piekuren.

Als er geen handige sportschool in de buurt is, maak dan een lange, stevige wandeling tijdens de lunchpauze – dit biedt het extra voordeel van frisse lucht en een beetje natuur. Als er te veel sneeuw in de weg ligt, ga dan naar een nabijgelegen winkelcentrum of winkelcentrum voor een wandeling binnen.

 

Bekijk ook

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.